![Abhazyalı Karateciler](image.php?image=files/news/thumb/d9efaf58b8.jpg&maxim_size=240)
18/04/2012. Apsnypress Haber Ajansı’nın Abhazya Cumhuriyeti Devlet Gençlik ve Spor Komitesinden aldığı bilgiye göre, Abhazya’lı karateciler, Rusya Federasyonu’nun Eisk Şehri’nde 13 – 16 nisan 2012 Tarihleri arasında düzenlenen uluslar arası karate turnuvası olan “Kuzey Kafkasya – 2012” ödüller kazandılar.
Uluslar arası “Kuzey Kafkasya – 2012” Karate (Shitoryu Kofukan) Turnuvasına Abhazya, Ermenistan, Azerbaycan, Çeçenistan, Rusya Federasyonundan 200’ün üzerinde sporcu katıldı. Turnuva’ya katılan Abhazyalı 10 karate sporcusundan 7’si ödüller kazandı.
Abhazyalı Karate Sporcusu Veronica Tarba ve Aslan Pachulia 2. oldular ve Abhazya Karate Takımı, takımlar sıralamasında üçüncü oldu.
Abhazya Cumhuriyeti Karate Shitoryu Kofukan Federasyonu Başkanı Oleg Gvaramia “Turnuvaya katılan sporcular arasında Avrupa ve Dünya Şampiyonları da bulunuyordu, onların arasında bizim sporcularımız çok iyi sonuçlar ve dereceler elde ettiler” dedi.
Kaynak:
www.apsnypress.info