RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 14 Haziran 2024, Cuma 20:04:22 tarihnde eklendi. 255 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya, BRICS Oyunlarında!

ABHAZYA CUMHURİYETİ SPORCULARI, KAZAKİSTAN’IN BAŞŞEHRİ KAZAN’DA DÜZENLENEN BRICS SPOR OYUNLARINA KATILDI!
Abhazya, BRICS Oyunlarında!

14/06/2024. Antalya. 14 Haziran 2024. Abhazyam.com. Foto: Vladimir Vasiliev. Fatih Atan. (Atanba - Тванба). BRICS Oyunları'nın açılış töreni Kazan'da gerçekleşti. Ülkelerin geçit töreni Abhazya Cumhuriyeti ile başladı. Abhazya Cumhuriyetin ulusal bayrağını efsanevi futbolcu Ahrik Tsveiba taşıdı.

Abhazya Cumhuriyeti Parlamento Başkanı Lasha Aşuba, yardımcısı Astamur Arshba, milletvekilleri Venori Bebiya ve Demur Gogia, Kazakistan Cumhuriyeti’nin başkenti Kazan Expo Uluslararası Sergi Merkezi'nde düzenlenen BRICS üyesi devletlerin spor oyunlarının açılış törenine katıldılar. Açılış törenine cumhuriyetin yürütme organı, Milli Olimpiyat Komitesi ve spor kuruluşlarından temsilciler de katıldılar.

BRICS spor oyunları 11-24 Haziran tarihleri arasında Kazan'da düzenleniyor. Uluslararası yarışmalara 90’ın üzerinde ülkeden yaklaşık 5 bin sporcu katılıyor. Sporcular 27 spor dalında 387 madalya için yarışıyor. Abhazya Cumhuriyeti, Tataristan'daki oyunlarda 13 spor dalında yarışacak 63 sporcuyla temsil ediliyor. Abhaz sporcular sambo, judo, atletizm, tenis, masa tenisi, serbest güreş, grekoromen güreşi, boks, satranç, karate, wushu ve yeni sporlar olan fiziksel futbol ve fiziksel basketbol dallarında yarışmalara katılıyor.

(Not -Abhazyam.com olarak, Türkiye Cumhuriyeti’ne ait sporcuların Kazan – BRICS Spor Oyunları – 2024’e katıldığı hakkında herhangi bir bilgimiz bulunmuyor.)

Kaynak: https://www.apsnypress.info/ru/home/novosti/item/11763-spiker-i-deputaty-parlamenta-prinimayut-uchastie-v-tseremonii-otkrytiya-sportivnykh-igr-gosudarstv-uchastnikov-briks

www.abhazyam.com


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.