RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 01 Ekim 2024, Salı 10:26:56 tarihnde eklendi. 56 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vladimir Putin’den, Aslan Bjaniya’ya Kutlama!

VLADİMİR PUTİN, ASLAN BJANİYA’YA ABHAZYA CUMHURİYETİ ZAFERİ 31. YILDÖNÜMÜ NEDENİYLE KUTLAMA MESAJI GÖNDERDİ!
Vladimir Putin’den, Aslan Bjaniya’ya Kutlama!

01/10/2024. İstanbul. 30 Eylül 2024. Apsnypress. Fatih Atan. (Atanba – Тванба). Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin, Abhazya’nın Zafer ve Bağımsızlığının 31. Yıldönümü nedeniyle Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Aslan Bjaniya'ya kutlama mesajı gönderdi.

Vladimir Putin’in kutlama mesajı. “Sevgili Aslan Georgievich, lütfen Abhazya Cumhuriyeti'nin ulusal bayramı olan Zafer ve Bağımsızlık Günü nedeniyle yürekten tebriklerimi kabul edin. Rusya-Abhazya ilişkileri, ittifak ilkeleri ve stratejik ortaklık temelinde başarılı bir biçimde gelişmektedir. Ortak çabalarla "çeşitli alanlarda ikili işbirliğinin daha da artırılmasını" sağlayabileceğimize inanıyorum. Rusya, Abhazya yetkililerine ve halkına devletin kalkınma sorunlarının çözümünde aktif olarak yardım etmeyi sürdürecektir. Size ve tüm vatandaşlarınıza tüm içtenliğimle, huzur ve refah, sağlık ve başarılar dilerim.”

Kaynak: https://www.apsnypress.info/ru/home/novosti/item/13295-vladimir-putin-pozdravil-aslana-bzhaniya-i-narod-abkhazii-s-dnjom-pobedy-i-nezavisimosti

www.abhazyam.com


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.